torsdag 17. november 2011

Julebordsesong

Da va det den tia av året igjen...julebordsesongen. Det e ikke det at æ like julebord, æ elske julebord...med unntak av et par ting.

Maten...Ribba, pinnekjøtt, lutfisk, kålrabistappe, juleskinke å alt av medister-produkta (yuck). Joda, nåt av det e godt, men i løpet av jula bryt man i sæ store mengda av det. Å som alle vet så blir man ganske tung i magen, å når man da e færdig å ete vil man bare krype sammen i fosterstilling i en krok å ta sæ en power-nap ...Æ kjenne at æ blir litt dårlig med tanken på det. Når æ fær på julebord e det ikke for maten sin del, det e på grunn av festen (å folkan). Kan ikke nån være så snill å invitere mæ på et julebord dær det IKKE finnes spor av julemat...æ vil ha nåt spicy, nåt som ikke e så tungt...taco eller nåkka anna yummy :)


Akevitt e et kapittel for sæ sjøl. Æ vet ikke om æ treng å forklare mer på det hær. Æ like ikke Akevitt!


Å når man da e færdig å bryte i sæ mat å har drukke opp det man hadde å skal bynne å bevege sæ ut på byen blir det enda mer intressant.

Gubban som sista va ute sist da grenadine va nytt og San Fransisco va det hotteste å drikke får det for sæ at dæm e i 20-åran igjen. Dæm har dønka sæ i old spice, og funne fræm dressen. Dressjakka e kort, har dobbelslag å cerise foring. Dressbuksa har legg øverst og det hele e pimpa opp med et cerise magebelte. Dæm kneppe opp rysje-skjorta, for å vise fræm brøsthår, tar slipset på hodet og danse knekk å andre dansa som innehold bevegelsa som tvilsomt kan være bra for den nye hofta dæm fikk i fjor, samtidig som dæm syng av full hals en eller anna låt som ikke e beregna for folk på dæmmes alder...(det ekke sexy med en akevittmarinert gæmlis som står å syng Sirkus Eliassen...hjæm til dæ, eller hjæm til mæ...det hakke nåkka nåkka å si....)


Kjærringen som på forhånd har drukke sæ gjenna barkartet ekke nåkka bedre. Første dobesøk når dæm e kommet sæ ut e bevis på katastrofen. Dæm ramle ut fra dassen med kjolen nedi hold-in strømpebuksa, brunkremen bare flekkvis eksisteranes, maskaraen har rennt nedover kinnan å leppestiften e alle plassa bortsett fra dær den høre hjemme. Neste post på programmet e at dæm går med bestem blikk på dansegulvet dær dæm sondere terrenget til dæm finn en litt usikker å småbrisen smågutt. Dæm tvinge han i et hjørne på dansegulvet å tar tak i nakken på han mens dæm viske obskjøne setninge i øret hannes samtidig som dæm presse hodet hannes ned i mella to svette puppa. Mens dæm syng "I'm sexy and I know it"  Etterhvert som minuttan går, serveringa stenge å folk trekke ut å e klar for nachspiel, står kjærringen å gubban på hver si sia å e så skuffa over at dæm ikke har klart å slå kloa i en ung kropp som dæm kan ta med hjem. Desverre for dæm føre det her til at dæm må finne nån på samme nivå som sæ sjøl å det finn dæm på andre sia av gata, å dagen etter forlate dæm gårsdagens erobring å tusle hjem til kjærringa eller gubben. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar